VELKOMMEN TIL

KLUB NORD

Femagervejens Fritidscenter og Byggeren Hvidovregade.

Sammenlagt pr. 1 august 2017

Nyhedsbrev uge 26 2018

Kære forældre!
Sikke et brag af en VM fest vi havde torsdag eftermiddag, med malet dannebrog på kinderne og sang og stemning til den store guldmedalje. Denne succes gør vi  igen tirsdag når Danmark spiller på ny. Forældre I er mere end velkommen til, at kigge forbi og se kampen sammen med os. Dog er fadøl  skiftet ud med saftevand, popcorn m.m. men vi har kaffe på kanden. Lige om lidt melder sommerferien sig, som vi alle glæder os til. Vi ser frem til 6 dejlige uger sammen med de børn som tilmeldt til at komme. Vores informationer omkring sommerferien ligge her på Tabulex og vores hjemmeside. For at runde det sidste halve år af, kan vi se tilbage på et halvt år med stor succes. Vores fremmøde stiger stødt, og der er kommet mange nye medlemmer til, hvilke er  en dejlig ting. Børnene fungerer på kryds og tværs af alder, klasser og skoler, hvilke giver mange venskaber også udenfor klubben. Vores ture ud af huset er blevet booket med det samme,  og vi har haft nogle fantastiske ture med mange af medlemmerne, hvilke vi forsætter med efter sommerferien. På fredag afholder vi sommerhygge for familien, tilmelding på Tabulex, så vi ved hvor meget vi skal købe ind, det nytter ikke at løbe tør for pølser. Vi har lejet en hoppeborg og vi har sørget for pandekage - popcorn på bålet, samt en pølse med brød inden vi lukker. Vi sørger for kaffe/te og kage, så kom og hyg sammen med os. I ønskes alle en rigtig god sommerferie.
Med venlig hilsen personalet.

Aktiviteter uge 26 2018

I denne uge vil aktiviteterne være udover de normale!

I denne uge står tirsdag i fodboldens navn, da Danmark spiller på ny. Vi ser gerne at forældre kommer ned og ser kampen sammen med medlemmerne og de voksne. For de børn som ikke ønsker at se kampen har vi bål, og skønhedssalonen for både drenge og piger som foregår i krea. Mandag er der Dorthes køkken, onsdag laver Katja bolsjer som mange har efterlyst. Onsdag er der X-Jump tur. På banen spiller vi badminton, menneske fodbold, samt der vil være lege med våben på plænen. Torsdag bager vi kage til vores sommerafslutning fredag. Fredag ønsker vi alle hinanden en god sommer. HUSK AT KANINERNE SKAL NUSSES OG SIGE FARVEL TIL INDEN MAN TAGER PÅ FERIE. De voksne skal nok passe godt på dem, når I tager af sted. Dette er det sidste aktivitets program inden sommerferien. God sommer!

Sommerferieprogram 2018

Kære forældre!

• I sommerferien åbner vi klokken 9.00 og lukker 16.30.
  • Vi starter hver morgen mellem 9.00 og 10.30 med at spise morgenmad sammen.
  • Man skal være tilmeldt sommerferien for at komme, da der er afsat personale af efter hvor mange børn der er tilmeldt.
  • Medlemmerne skal være mødt ind i klubben senest klokken 10.00. Skal medlemmet møde senere ind skal man have aftalt det med personalet.
  • Man skal have madpakke med, eller penge med hvis man må gå i Kvickly for at købe mad. Det er op til jer ,at aftale det med jeres barn.
  • Husk turtaske, badetøj og håndklæde samt solcreme.
  • Når man har meldt sit barn fri-ferie, kan det ikke komme i klubben. Skulle man som forældre stå i den situation ,at man er kaldt på arbejdet eller står i en akut situation så kontakter I klubben, og vi finder en løsning.
Vi har valgt, at vi sammen med medlemmerne planlægger hvad vi skal lave  af aktiviteter de forskellige uger. Det har vi stor succes med og det giver den største tilfredshed hos medlemmerne. Derfor planlægger vi hver mandag klokken 10.00 hvad vi skal lave i ugens løb. Her vil høre ind til, hvad medlemmerne har lyst til. Personalet har på forhånd planlagt aktiviteter og ture som vi vil byde ind med. Men beslutningerne sker i fællesskabet med medlemmerne, på denne måde får vi flest med og størst tilfredshed. Husk sommerferien er den tid hvor børnene slapper af, og hvor indholdet ofte ikke må være for højt, for de er trætte og har brug for at kunne koble af i et miljø hvor der er tid og overskud til sociale aktiviteter, sjov og leg.

Åbningstider Klub Nord:

Vi holder åbent.

Mandag 14.00- 18.00

Tirsdag  14.00 - 18-00

Onsdag 14.00 - 18.00

Torsdag 14.00 - 18.00

Fredag  14.00 - 17.00

Aftenklub tirsdag, onsdag og torsdag fra 18.00- 21-00

Skolefridage:

9:00 - 16.30

Husk I skal være i klubben inden kl. 10.00 i skoleferier og på skolefridage

Indskrivning - udmeldelse - overflytning skal ske elektronisk på Hvidovre Kommunes hjemmeside - eller Borger.dk

Husk at give klubben besked når I udmelder.

Leder: Heidi Christensen Jørgensen

Souschef: Jonas Holm

Stedfortræder: Dorthe Ottesen

Bestyrelssformand Nord 1: Lotte Hjem Østergård.

Bestyrelsesformand Nord 2: Femagervej: Pernille Stubbegaard

Mobilepay:

Byggeren har Mobilepay-nummer: +45 41 51 73 40

Femagervej har Mobilepay-nummer: +45 41 51 73 41

Det er kun forældre der kan indbetale på mobilepay.

Faste lukkedage:
  • Dagene mellem jul og nytår inklusiv den 24.december og 31. december.
  • 1.maj
  • Dagene før påske man-tir-ons før skærtorsdag
  • Fredag efter Kristi Himmelfartsdag
  • Grundlovsdag den 5. juni
  •
Ændret åbningstider forekommer løbende igennem hele året, da vi overtager pasningen af medlemmerne når de kommunale skoler holder lukket på atypiske dage. Det vil man via Tabulex blive informeret om.